DOOM SERVICE S02E01

Lördagen den 9:e april öppnas dörrarna till videobunkern Doom Service för en ny säsong. För att verkligen börja på rätt fot har vi bjudit in skotten Hans Bouffmyhre som gör sitt första framträdande på svensk mark. Han har dessutom precis släppt sitt debutalbum Goodbye Anxiety på välkända technobolaget Harthouse. Det är fyllt av just det magmörka muller och sväng som vi (och ni) älskar.

Vid 23 års ålder är han redan ett namn att räkna med. Förutom att han med galet högt tempo ger ut sin musik på bolag som Perc Trax, Synewave, Soma Records, Viva Music och 8 Sided Dice driver han även egna bolaget Sleaze Records och dj:ar på fester runt om i världen.

Lyssna på en Promomix av Hans Bouffmyhre här:

Förutom detta har vi lånat in David Winkler som annars syns i diverse dj-bås runtom i Stockholm. Vi räknar med att det blir rått och svängigt.
Knekt själva står såklart också laddade bakom spakarna med kolmörk elektrisk musik.

Under kvällen sköter Yaqoub tillsammans med Knekt övervakningen, de flimrande tv-skärmarna och annan visuell stimulans. Övrig underhållning, dekadens och naken hud står ni själva för.

Hans Bouffmyhre – Myspace
Sleaze Records

David Winkler – Soundcloud

——————————————————————————————————————————

OBSERVERA! För att kunna komma på festen krävs att du antingen har ett Antivariant-medlemskort eller att du anmäler dig på den tillfälliga gästlistan som ännu inte är aktiverad. Håll koll här så märker du när det går att anmäla sig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s